Image Not Found

Rólunk

 A Robertson Hungary 2001 óta tevékenykedik a magyar ingatlan piacon, több mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött támogatást nyújt ügyfeleinek tulajdonosi, bérlői, vevői igények pontos felmérésében, részletes megfogalmazásában, valamint az igénynek megfelelő lehetőségek bemutatásában és a döntéshozatalhoz szükséges összehasonlító elemzések elkészítésében.

A BNP Paribas Real Estate nemzetközi hálózatának tagjaként az egyes irodák által megszerzett helyi tapasztalatokra támaszkodva magas színvonalú ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére.

Szakterületünk kiterjed az irodai, üzlethelyiség, befektetési és ipari ingatlanok területére. Szakértő csapatunk rendelkezésükre áll megvalósulási tanulmányok készítésében, a tervezési fázisban történő tanácsadásban, ingatlan vétel, eladás és bérbeadás területein.

A Robertson Hungary dinamikus és innovatív megoldásokat kínál ügyfelei részére. A felmerülő problémák, feladatok kezelésére technológiai platformokat hozunk létre, melyek egy pro-aktív, megbízható és professzionális szolgáltatást tesznek elérhetővé megbízóink részére. Széleskörű szolgáltatási portfóliónkban erős hangsúlyt helyezünk a modern technológiák használatára. Munkánk során hosszú távú partneri együttműködések kialakítására törekszünk, mely során megismerjük partnereink üzleti célkitűzéseit és támogatjuk őket azok sikeres elérésében.