Image Not Found

BNP Paribas Real Estate

growing

A BNP Paribas Real Estate az ingatlanok teljes életciklusára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek hat különböző területen: ingatlanfejlesztés, tranzakciós ügyletek, tanácsadás, értékbecslés, ingatlankezelés és befektetés-kezelés.

Széleskörű szolgáltatásaival a BNP Real Estate az ingatlanpiac minden üzletágában képviselteti magát az irodai, ipari és logisztikai ingatlanokkal kezdve az üzlethelyiségeken, outletek-en, üzleti parkokon, telkeken és hoteleken át az új és meglévő lakóingatlanokig.

Ügyfelek
A multinacionális vállalatok, a kis- és középvállalkozások, a befektetők, a fejlesztők, a közszféra és a magánemberek egyaránt szembesülnek időnként ingatlanokkal kapcsolatos fontos döntésekkel. A BNP Paribas Real Estate széles körű és alapos szakértelme és nemzetközi lefedettsége mindig garantálja a helyes megoldás megtalálását a megfelelő időben és a megfelelő helyen.

Nemzetközi tapasztalat - lokális megoldások
BNP Paribas Real Estate 40* országban van jelen több mint 181 irodával és 3400 szakértővel helyi megoldásokat kínálva a globális kihívásokra.

*18 közvetlen iroda és 22 partner iroda

További információért kérjük kattintson: www.realestate.bnpparibas.com

BNP Paribas Group: a biztos háttér

BNP Paribas Real Estate a banki és pénzügyi szolgáltatásairól ismert BNP Paribas Csoport tagja. Ez a szoros kapcsolat garancia a megbízhatóságra és a hosszú távú stabilitásra, valamint a banki és pénzügyi szolgáltatások könnyű elérhetőségére.