Image Not Found

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma ezúton teszi közzé 2013 harmadik negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

A Robertson Hungary Kft. által képviselt Office Garden I. irodaház nemrégiben új vállalattal gazdagította bérlői sorát, aminek köszönhetően az irodaház bérbeadottsági szintje megközelítette a 90%-ot. A műszaki kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató BME- Infokom Innovátor Nonprofit Kft. az Office Garden I. teljes második emeletét bérbe vette.

Ladányi Zoltán személyében új senior értékbecslő csatlakozott a Robertson Hungary csapatához. Zoltán több mint 10 éves, széleskörű értékbecslői tapasztalattal rendelkezik a lakó-, kereskedelmi-, és ipari ingatlanok területén. Fő szakterülete a lakó és kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos értékelések és megvalósíthatósági tanulmányok készítése.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) ezúton teszi közzé 2013 második negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

Az Orco Property Group Andrássy úti épületébe, a Párisi Nagyáruházba költözik a USTREAM Hungary Kft. Az iroda kiválasztása során fontos szempont volt a központi elhelyezkedés, a kreatív tér, illetve a rugalmas  feltételek és hozzáállás. A bérleti szerződés létrejöttében a Robertson Hungary működött közre.

Fél év alatt több mint 2200 m2 kiadott terület, négy bérlő, növekvő bérbeadottsági mutató: jól áll a Robertson Hungary által képviselt RiverPark irodaház elmúlt féléves bérbeadási mérlege.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) ezúton teszi közzé 2013 első negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

2013. február 04., hétfő 00:00

Csodaépület lesz az EMKE Budapesten

Az EMKE Irodaház egy átfogó renovációs program keretében megújul. AEW Europe megbízta a LAB5 építészirodát, hogy átstrukturálja és modernizálja az épületet valamint a műszaki technológiákat.

A BNP Paribas Real Estate, a kontinentális Európa vezető ingatlanpiaci szolgáltatója ezúton bejelenti, hogy együttműködési szerződést írt alá a Robertson Hungary-vel. A magyar ingatlanpiacon már több mint egy évtizedes múlttal rendelkező ingatlan-tanácsadó cég úgy döntött, hogy csatlakozik a BNP Paribas Real Estate nemzetközi hálózatához.