BNP Paribas Real Estate

A BNP Paribas Real Estate az ingatlanpiac teljes egészét lefedő, kiemelt szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek hat különböző területen: ingatlanfejlesztés, tranzakciós ügyletek, tanácsadás, értékbecslés, ingatlankezelés és befektetés-kezelés. A vállalat az ingatlanpiac minden üzletágában képviselteti magát az irodai, ipari és logisztikai ingatlanokkal kezdve az üzlethelyiségeken, outletek-en, üzleti parkokon, telkeken és hoteleken át az új és meglévő lakóingatlanokig.

A BNP Paribas Real Estate a banki és pénzügyi szolgáltatásairól ismert BNP Paribas Csoport része. Ez a szoros kapcsolat garancia a megbízhatóságra, a hosszú távú stabilitásra, valamint ezen szolgáltatások könnyű elérhetőségére.

A Robertson Group a BNP Paribas Real Estate partnerhálózatának kiemelt tagja.
Az együttműködésnek köszönhetően rálátással rendelkezünk Európa csaknem összes országának ingatlanpiacára, melynek következtében átfogó képet kapunk a nemeztközi trendekről.

Ügyfelek
A multinacionális vállalatok, a kis- és középvállalkozások, a befektetők, a fejlesztők, a közszféra és a magánszemélyek egyaránt szembesülnek időnként ingatlanokkal kapcsolatos fontos döntésekkel. A BNP Paribas Real Estate – széleskörű, alapos szakértelmének és nemzetközi lefedettségének köszönhetően – mindig megtalálja a legjobb megoldásokat, a megfelelő helyen és időben.

Nemzetközi stratégia, lokális megoldások
A BNP Paribas Real Estate több mint 68 országban van jelen, 200 000 szakértővel, akik globális kihívásokra kínálnak helyi megoldásokat.

További információ:
www.realestate.bnpparibas.com

Confidentiality

The information within this introduction is confidential. The information cannot be fully or partly reproduced, used or passed to anyone without the prior written approval of Robertson Hungary Kft. Neither this brochure, nor any of the details contained herein constitute part of a formal offer and all data should be considered for purposes of information only. Robertson Hungary is not responsible for any loss, material or otherwise, resulting from use of this information.

Prices do not include VAT!